Gestelsebaan 2, 2980 Zoersel  | leo@springkastelendries.be

Volksspelen

Door volksspelen te huren fleurt u ieder evenement op! Of het nu gaat om een bedrijfsevenement of een schoolfeest, bij Attractieverhuur Dries kan iedereen verschillende soorten attracties huren tegen een zeer scherpe prijs. Daarbovenop komt ook een uitstekende klantenservice en meer dan 20 jaar ervaring in het vak! Wilt u graag volksspelen huren of heeft u andere vragen over onze producten? Contacteer ons dan via onze contactpagina! We helpen u graag verder.

Onze verschillende volksspelen en attracties

Volksspelen huren is slechts een van de vele entertainmentmogelijkheden die we u bieden bij Attractieverhuur Dries. Op onze website vindt u een groot aanbod aan verschillende soorten attracties terug. Voor iedere gelegenheid is bij ons wel een passend product te vinden doordat we continu nieuwe producten aan ons assortiment toevoegen. De volgende attracties maken onder meer deel uit van ons aanbod:

Klantenservice bij Attractieverhuur Dries

Wij gaan bij Attractieverhuur Dries steevast voor kwaliteit. Dit ziet u zowel in onze producten als in onze service terug. Naast de mogelijkheid om volksspelen te huren kan u bij ons terecht voor vele andere attracties, die allemaal wettelijk gekeurd zijn om uw veiligheid te kunnen garanderen. Wij verzorgen daarnaast ons eigen vervoer naar uw locatie. Ook zorgen wij ervoor dat de door u gehuurde producten op de ochtend van uw evenement worden opgezet en na afloop ook weer worden afgebroken. U hoeft hier zelf dus geen tijd aan te besteden. Kortom: Attractieverhuur Dries maakt het u makkelijk om uw gasten een unieke vorm van entertainment aan te bieden tegen een zeer goede prijs!

Huur uw favoriete volksspelen

 

Volksspelen groot