Gestelsebaan 2, 2980 Zoersel  | leo@springkastelendries.be

Prijslijst

Alle attracties zijn wettelijk gekeurd en op elk toestel zit een certificaat. De grote toestellen worden door een deskundig team professioneel verankerd. Het personeel werkt steeds volgens strikte veiligheidsproto-collen en is in regel met alle verzekeringen.

Kleine attracties kunt u eventueel zelf ophalen. Voor grote toestellen hebben wij eigen transport. Attracties worden ’s ochtends opgezet en na afloop van het evenement weer afgebroken.ThumbnailsProduct TitleCategoryPrice
100 pijpjes, 400 loodjes, 100 schijven 9,68
4 op een rij XL, 48,40
Airhockey groot
Een airhockey tafel huren voor uw evenement is succes verzekerd. In dit airhockey spel sla met behulp van je pod de puck in het doel van je tegenspeler.
96,80
Armworstelen
Krachtspel met kussens en  ingebouwd elektrisch contact en zoemer. Zo weet u steeds wanneer men volledig verslagen is. Leuk en attractief voor bedrijfsfeest, Teambuilding, sportdag of gewoon een avondje plezier.
84,70
Backgammon
Spelregels even aan de oma vragen!
21,78
Bakschieten
Gooi je munten in het gat
21,78
Ballen gooien groot

Gooi de ballen doorheen de gaten

54,45
Ballenbad Iglo
Geplaatst: 229,9
139,15
Ballonnetje prik (excl. ballonnen)
Gooi met de pijltjes zoveel mogelijk ballonnen stuk
54,45
Barkruk
afgehaald
4,84
Basketshot
Behendigheidsspel  met de bedoeling zo vaak mogelijk uw balletje te scoren in de basket met voor alle deelnemers gelijke kansen.
55,00
Bierfietsen dubbel (2 stuks)
Bij Attractieverhuur Dries kan u de leukste fietsen op rollen huren! Wij bieden u een groot aanbod aan verschillende soorten leuke attracties. Zo steelt u gegarandeerd de show op ieder evenement! Met meer dan twintig jaar ervaring in ons vak zorgen wij ervoor dat al uw attracties door ervaren personeel worden opgesteld. Zo kan u zeker zijn dat iedereen op een veilige en verantwoorde manier plezier beleeft. Wilt u meer weten over de verschillende fietsen op rollen uit ons assortiment? Aarzel dan niet om Attractieverhuur Dries te contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

Fietsen op rollen huren

Fietsen op rollen zijn dé manier om ieder evenement op te leuken. Deze attractie is zowel geliefd bij studentenclubs als bij ondernemingen op personeelsfeesten, feestjes van de jeugdbeweging, verjaardagen en ga zo maar door! Dit competitiegerichte braderijspel is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf 12 jaar oud (of indien u voor de biervariant kiest: vanaf de legale drinkleeftijd!) U ontvangt bij het huren van de fietsen op rollen vier fietsen op een rollenbank en een mechanische klok waarop u kan zien hoeveel rondes er nog moeten worden afgelegd. Een stroomaansluiting is hiervoor niet nodig. Bent u te vinden voor de biervariant van deze fietsen op rollen? Ook dan kunnen we u van dienst zijn! Bij Attractieverhuur Dries vindt u namelijk ook de geliefde bierfiets terug. Bij deze attractie fietsen twee tegenstanders om ter snelst om hun glas bier te doen kantelen en het vervolgens zo snel mogelijk leeg te drinken. Let wel op: zorg zeker voor vervoer achteraf! Nadat u dit spel in de biervariant heeft gespeeld, mag u namelijk geen plaatsnemen achter het stuur.
193,60
Bierpulschuiven
Bierpulschuiven bestaat in diverse formaten , wij verhuren de reuze bierpulschuiven van 5 meter lengte die in 2 gelijke delen van 2.6 meter te vervoeren zijn. Bierpulschuiven doet u bij Dries Attractieverhuur die het grootste assortiment spellenverhuur en attractieverhuurin eigen beheer heeft . Spel bierpulspel  word gespeeld door 6 bierpullen te schuiven in het vak met de hoogste puntentelling en de eerder verplaatste bierpullen mogen nooit verplaatst worden tot na de laatste bierpul geschoven is. Na afloop punten samen tellen en de winnaar is gekend. Bierpulschuiven word geleverd inclusief 4 schragen om deze op te leggen , u heeft geen verdere benodigdheden nodig  .
72,60
Bierten + kraam
afgehaald
102,85
Bingo kaarten per 100 stuks en 3 vakjes per lot
afgehaald
9,68
Bingo machine 72,60
Blikwerpen
Smijt met je ballen al de blikjes omver
48,40
Blikwerpen
Men speelt het spel met 1 bal elks. Het is de bedoeling om in één worp zoveel mogelijk blikjes omver te werpen. Tel je punten op.
21,78
Blikwerpen TV gooien
Smijt met je ballen al de blikjes omver
54,45
Blokkenspel
Bij dit spel hebben 2 teams van 4 spelers de touwtjes in handen en dienen door middel van deze te bewegen een toren te bouwen met losse blokken   degene die eerst de ganse toren kan bouwen is de winnaar  , zeer zenuwslopend , spannend een aanstekelijk spel.
48,40
BMX
ls u op uw feestje of evenement een sportieve activiteit wenst te voorzien, kan u bij ons BMX’en huren. Per stuk of meerder modellen mogelijk. Het kan nog spannend worden gemaakt door een parcours op te zetten en een race te houden. Kan met nodige kegels en afspan lint bijgeleverd worden aan een kleine meerkost. Voor de sportieve evenementen, schoolfeesten of straatfeesten een absolute topper ! Milieuvriendelijk, zeer veilig en uiterst attractief en een grote aanvulling die bij ieder in het oog zal springen.
30,25
Boezemspel (excl. ballonnen)
Pomp om het eerst je ballon stuk
84,70
Boksbal combiboxer
Op een feestje, event of teambuilding is het altijd leuk om een wedstrijdje te organiseren op de boksbal om te zien wie het er hardst kan op meppen. Boksbal huren, denk dan even aan de nieuwste variant van de boksbal. De ultieme uitdaging in combinatie van boks en trapkracht. Voetbaltrappen en boksen in 1 leuke en erg attractieve boksbal. Kan per meerder spelers gespeeld worden met registratie van hoogste score. Niet te missen op uw evenement ! Zet een boksbal op uw feest als blikvanger. Wij zijn ervan overtuigd dat deze in het oog zal springen bij al uw bezoekers.
, 235,95
Boksbal kermis
Een uitdaging waar niemand voorbij kan lopen. Voor op een feestje, een event of teambuilding. Wie kan het hardst kan meppen op deze boksbal. Kijk ook zeker naar onze Combo Boxer als alternatief op de gewone boksballen . Eventueel kan u deze ook gebruiken voor een prijswedstrijd. Degene met de meeste macht wint uw prjis. Zet een boksbal op uw feest als blikvanger. Wij zijn ervan overtuigd dat deze in het oog zal springen bij al uw bezoekers.
, 205,70
Boksbal Kids Doggy
Grappig en uitdagend tegelijkertijd. Wie kan hard op deze boksbal meppen. Voor op een kinderfeestje, voor een event of kantoordag is dit een aardige attractie waar je niet aan voorbij loopt. Even proberen Pluto een mep verkopen. Deze Dog Boxer is lager dan de andere boksballen en speciaal ontwikkeld voor kinderen. Kijk ook zeker naar onze Combo Boxer als alternatief op de gewone boksballen. Eventueel kan u deze ook gebruiken voor een prijswedstrijd. Degene met de meeste macht wint uw prjis. Zet een boksbal op uw feest als blikvanger. Wij zijn ervan overtuigd dat deze in het oog zal springen bij al uw bezoekers.
, 205,70
Boogschieten met velcro pijlen
Doel van 1.7 meter doormeter. Kan ook indoor gebruikt worden.
96,80
Boogschieten op staander 48,40
Bouncer balloon+dak
Een springkasteel met tekeningen van ballonnen in allerlei vormen en kleuren. Het is meteen een eyecatcher op uw feest. De kinderen zullen er niet weg te slaan zijn. Dit type springkasteel kan u bij ons huren. Contacteer ons snel ! Een aantal van onze types springkastelen : springkasteel klein 3x3m, springkasteel ballon met dak, springkasteel in diverse kleuren, springkasteel piraat, …
102,85157,30
Bouncer open
Bounser springkasteel te huur bij Attractieverhuur Dries. Vergeet ook niet onze andere modellen te bekijken. In het menu aan de rechterkant vindt u ons overzicht springkastelen.
96,80151,25
Bouncer+dak

Overdekt springkasteel in alle kleuren van de regenboog

Kleurrijke eyecatcher voor een verjaardagsfeestje of communiefeestje. Met een springkasteel is het altijd dolle pret voor de kinderen. Het springkasteel is overdekt dus bij felle zon of lichte regen zijn de kinderen beschermd. Bij vragen over dit overdekt springkasteel, contacteer ons. Wij staan altijd tot uw dienst!
102,85157,30
Boxring
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 242,00
199,65
Brandweerspel
Geef de bal door aan je teamgenoten, zonder hem op de grond te laten vallen..
Verplaats zo snel mogelijk een emmer, gevuld met water of balletjes, van plaats A naar Plaats B.
36,30
Bull shot
Boogschieten met veilige pijltjes voor indoor en buitengebruik. Schiet op het doel waarvan het rode letlichtje gaat opgloeien  en scoor zo de meeste punten. Zeer leuk en uitdagend spel.
60,50
Bulldozerspel
Muntenspel kermis, Buldozerspel kermis , Pushers of Royal Banker zijn allen benoemingen voor dit alom gekende kermisspel . U speelt het spel met per deelnemer een gelijk aantal munten en probeert zo om ter meeste gele jetons te scoren. Elke maal u in de win sleuf scoort gaat de jackpot draaien en verdubbelen uw winstkansen. Wint u de Jackpot bent u de winnaar van de dag. Bij Dries Attractieverhuur vind u deze en vele andere kermisattracties te huur!
, 90,75
Bunji Basket
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 254,10
211,75
Bunji Run
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 290,40
229,90
Cactus hoedenspel
Leuke aanvulling voor uw westernavond of themafeest is het cactusspel hoedenwerpen. Dit spel kan bij gelijk welke ander attractie geplaatst worden zoals de Rodeostier, hoedenvangspel , hoefijzerwerpen of schietkraam.
55,00
Cannonball Trekkatapult en Doel
Doormiddel van een trapkatapult dient men de pluimen in het doel te richten om zo de hoogste score te behalen. Ideaal spel als aanvulling voor uw sportevent of Teambuilding.  Zeer leuk en zenuwslopend spel met een verslavend effect.
36,30
Carrousel Petz
geplaatst incl vervoer 20 km zonder bediening, afhalen. 2de dag 50%!   Kindermolen , carrousel huren , deze zeer mooi ogende en nostalgische kindermolen  is een eyecatcher  op uw evenement , schoolfeest , kerstmarkt of noem maar op Paardenmolen met op en neergaande paardjes en zeer leuke dieren en andere attributen De doormeter bedraagt 3.5 meter bied plaats aan 11 kinderen en is volledig overdekt  . Hoogte is maar liefst 3.75 meter  , dus van ver zichtbaar Vlotte op en afstap  door de 2 hoogteverschillen in de draaivloer Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar maximum , steeds onder toezicht van huurder uiteraard . Stroomaansluiting 220 volt 16 ampère volstaat  , zeer makkelijke bediening en steeds onderworpen aan de wettelijke keuringen inzake veiligheid . Word op vaste aanhanger ter plaatse gereden , gewicht 1200 kg , dus voldoende ruimte te voorzien om deze ter plaatse te kunnen  rijden is noodzakelijk
605,00
Chocoladewarmer dubbel
Roestvrijstalen toestel met 2 aparte potten met een max. temperatuur van 40 C° waardoor deze uitermate geschikt is voor het opwarmen of smelten van chocolade. Kunnen 2 soorten bvb melk en witte chocolade tegelijkertijd in verwerkt worden Zeer leuk om aardbeien , bananen of ander fruitsoorten of gebak van een laagje heerlijke chocolade te voorzien

Een suikerspin machine huren

Bent u ook nog op zoek naar een origineel en leuk idee voor een verjaardag, een communiefeest of gewoon voor een tof feestje waarop veel kinderen aanwezig zullen zijn? Dan kunt u bij Dries Attractieverhuur ook uw popcornmachine of suikerspin machine komen afhalen. Wij zijn gevestigd te Zoersel, tussen Antwerpen en Turnhout. Natuurlijk kunnen we uw attractie ook aan huis leveren indien dit voor u beter past. Een succes op uw verjaardagsfeestje! Onze apparaten zijn veilig en hygiënisch. Zij worden na elke verhuring grondig gereinigd. Attractieverhuur Dries staat ook in voor de verhuur van ijskarren of ijswagens en springkastelen. Contacteer ons!
48,40
Circus fietsen op rollen, 302,50
Clown + dak

Springkasteel groen met clowns. Dolle pret voor alle kinderen op het feest.

102,85157,30
Clown + dak + obstakel
Overdekt springkasteel met bal. Springen, koprol maken, salto’s maken, met de bal spelen. Dit springkasteel biedt tal van mogelijkheden.
114,95163,35
Clown Slide
Indien het wordt afgehaald. Bij plaatsing vragen we €278,30. Springkasteel met glijbaan. De kinderen starten boven bij de clown en glijden zo naar beneden.
211,75
Clowns + dak
Springkasteel met afbeeldingen van clowns. Steeds grappig voor de kinderen die het springkasteel betreden.
114,95163,35
Cownboy Multifun

Cowboy Multifun, met obstakels en zijdelingse glijbaan.

163,35211,75
Crazy Lights reactiespel
Het ultieme reactiespel waarbij men tegen elkaar probeert zo veel mogelijk   oplichtende lampjes te doven  , elke goede  score  is + score een  foutieve score – uw totaal score Gaat razendsnel met reen zeer attractief geluid en lichtspektakel , afmeting speelveld 80 cm op 150 cm gewicht 80 kg , dus overal inzetbaar.
133,10
Crocket spel
Zet een parcours uit door de “hoops” in de grond te steken met enkele meters tussenafstand. Plaats na de laatste “hoop” één van de “Pegs”(stokken) in de grond. Elke speler kiest een kleur van bal met bijhorende stok. Iedere speler slaat ombeurt 1 maal en probeert in zoweinig mogelijk slagen zijn bal door alle hoops te krijgen en daarna zijn bal tegen de Peg te kloppen. De speler met het minst aantal slagen is gewonnen.
21,78
Deegdispenser
deegdispenser voor makkelijke verdeling van bakbeslag
6,05
Digitaal scorebord 36,30
Discus hockey
Discushockey 4 personen is een variant van de alom gekende tafelhockey en eerder een combinatie van het hametjesspel en een tafelhockey. Dit spel dient op en tafel of dergelijke geplaatst te worden en word door 4 spelers gespeeld U telt de keren dat een doel binnen heeft gekregen en de eerste die 10 maal de discus heeft binnengekregen is de verliezer verder telt men de punten van de ander spelers en zo kent men ook de uiteindelijke winnaar. Gelijkspel betekend door de 2 eerste spelers strafschoppen nemen tot de winnaar gekend is .
55,00
Doelschieten
Probeer de bal in één van de gaten te trappen.
48,40
Doelschieten komisch
Probeer de bal in één van de gaten te trappen.
48,40
Doelschieten velcrobal doel 1.6 meter opblaasbaar
Doel van 1.6 meter doormeter. Kan ook indoor gebruikt worden. Opblaasbaar
84,70
Doorgeefspel
Geef de bal door aan je teamgenoten, zonder hem op de grond te laten vallen..
Verplaats zo snel mogelijk een emmer, gevuld met water of balletjes, van plaats A naar Plaats B.
36,30
Draw bridge castle open
Het slot springkasteel ! Maak er tegelijk een verkleedpartij van en laat de ridders en jonkvrouwen het kasteel betreden.
102,85157,30
Eendjes vissen groen 121,00
Eendjes vissen kermiskraam 726,00
Eendjes vissen met rood witte rok

2.2 meter lange viskraam.

Bediening en materiaal inclusief.

121,00
Elektronische darts
1 tot 4 spelers Verschillende spelen mogelijk: 301 – 501 – Cricket .
, 121,00
Equalizer
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 242,00
199,65
Extra set sumoworstelen kids
Laat je kind eens iets nieuw proberen op hun feestje. Bij Attractie Verhuur Dries kan je sumopakken huren. De in sumopak geklede kinderen proberen elkaar uit de cirkel te worstelen. Bij ons kan u ook sumopakken huren voor volwassenen.
102,85
Fietsen op rollen elektrisch met tijdsregistratie, 302,50
Fietsen op rollen met ledverlichting, 302,50
Figuurwerpen
Het spel wordt gespeeld met individuele spelers of met ploegen. Elke speler werpt de 6 ballen naar de figuurtjes en tracht er zoveel mogelijk omver te gooien. Elk omvergeworpen figuurtje levert 1 punt op. De punten worden opgeteld..
21,78
Frietwafel & Churrosijzer
Toestel om de overheerlijke Wafelfrietjes of Churos te bakken. Kan met beslag voor Brusselse wafels of per bestelling kunnen wij u de kant en klare mix leveren. Zeer leuke variant van andere wafelsoorten om uw gasten te trakteren op een origineel product.
66,55
Gatenkaasspel groot
Probeer je bal langsheen de gaten te loodsen
54,45
Geboortebord babyGeboortebord baby 30,2536,30
Geboortebord baby op koeGeboortebord baby op koe 30,2536,30
geboortebord calimeroGeboortebord Calimero 30,2536,30
Geboortebord ooiverGeboortebord ooievaar 30,2536,30
Geboortebord PinokioGeboortebord Pinokio 30,2536,30
Geiten melken (excl. vloeistof)
Een uitdaging : om te snelts de geit melken.
36,30
Gekke fietsen (per set van6)
Gekke fietsen verkrijgbaar in 15 modellen:
 • Plooifiets
 • Achterwaards trappen vooruit rijden.
 • Hobbelwiel groot, klein achteraan.
 • Antieke fiets,
 • … enz
Overtuigd ? Contacteer ons snel voor het huren van gekke fietsen.
254,10
Gekke gocarts (per 4)
Trappen met de handen, sturen met de voeten.
, , 127,05
Geluidsbox
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen:
, 18,15
Gladiatorenspel
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 235,95
199,65
Go carts kind of volw (6 stuks) + Piste
Als u op uw feestje of evenement een sportieve activiteit wenst te voorzien, kan u bij ons gocarts huren. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is dit een leuke activiteit, en het kan nog spannend worden gemaakt door een parcours op te zetten en een race te houden. Voor de sportieve evenementen, schoolfeesten of straatfeesten een absolute topper ! Milieuvriendelijk, zeer veilig en uiterst attractief en een grote aanvulling die bij ieder in het oog zal springen. Zeer makkelijk verstelbare zitjes om een vlot gebruik te garanderen. Alle gocarts voldoen aan de nieuwste Europerse richtlijn inzake veiligheid en Hygiëne.
, 508,20
Go carts kind of volw. (8 stuks) per stuk
Organiseer go-kart races op uw feestje.
, 42,35
Grabbelton leeuw
Grabbel naar leuke verrassingen – Grabbels appart te verkrijgen.
, , 30,25
Granita Slush bekers 0,25l 0,54
alt tekstGranita Slush dubbel 96,80
Granita Slush lepelrietjes 0,02
Granita Slush twister cup 0,5l 1,63
Granita Stroop voor 2 x 6l. 18,15
Grote step (per stuk)
Als u op uw feestje of evenement een sportieve activiteit wenst te voorzien, kan u bij ons gekke fietsen huren. Voor 4 volwassenen per step is dit een leuke activiteit, en het kan nog spannend worden gemaakt door een parcours op te zetten en een race te houden. Overtuigd ? Contacteer ons snel voor het huren van Reuze Steps.
121,00
Gyroscoop / razende Roeland
Transport en begeleiding mits meerkost eveneens mogelijk.
302,50
Hamburger bakplaat op onderstel
roestvaststalen frame met roestvaststalen grillrooster en geëmailleerde braadpan (590×480 mm inwendig) geschikt voor propaangas inclusief gasslang en drukregelaar verbruik 720 g/u Afm.:650x540x(H)840 mm 9.2KW 50Mbar
48,40
Hamertjesspel
De spelers trachten met een houten hamertje een knikker bij elkaar in het doel te hameren. De spijkers in het veld belemmeren de vrije doorgang van de knikker tot de doelen. Speel om het eerste het op voorhand afgesproken puntenaantal bij elkaar.
21,78
Happy Bug + dak
Bij Attractieverhuur Dries hebben we verschillende modellen van springkastelen te huur, bijvoorbeeld een tijger, een olifant, een giraf, een clown, een speeldorp, een piraat, … U kunt dan ook nog eens opteren voor verschillende groottes, al dan niet met vlakke springbulten of obstakels. Wilt u een springkussen of een hindernisbaan huren, dan kan u uw keuze maken in de rubriek springkastelen. U vindt er een ruim aanbod. Onze jarenlange ervaring heeft immers geleerd dat het huren van een springkasteel voor uw kind het belangrijkste is van het hele feest of evenement! Neem ook eens een kijkje in onze prijslijst en vindt er onze voordelige tarieven, ook voor de verhuur van feesttenten en andere attracties. Wilt u reserveren of heeft u nog een vraag, contacteer Leo Dries!
145,20193,60
Happy Face + dak
Geplaatst: 211,75
163,35211,75
Hindernissenbaan adventure
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 387,20

Zoekt u een leuke hindernisbaan voor uw evenement?

Hier kan u opblaasbare stormbanen huren. De meest populaire hindernisbaan is de Adventure Stormbaan, 16 meter lang en 5 meter breed! Deze bestaat uit twee delen, en kan afzonderlijk of in één geheel opgesteld worden. Zo kunnen de kinderen zich naar hartelust uitleven, terwijl u met volle teugen van uw trouwfeest geniet. Deze opblaasbare spelen worden door ons opgesteld, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. En voor de volwassenen kan u bijvoorbeeld eens een rodeostier huren! Ook de Jungle Run is een populaire attractie vol obstakels waar kinderen op kunnen springen, klauteren en zich in kunnen verstoppen. Bekijk ook ons volledige aanbod: verhuur van feesttenten, attracties en springkastelen.
320,60
Hindernissenbaan diverse kleuren
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 387,20 Ook de Diversen Kleuren hindernisbaan is een populaire attractie vol obstakels waar kinderen op kunnen springen, duiken, klauteren en zich in kunnen verstoppen. Hoe kan u deze kleine rakkers anders beter entertainen dan door een leuke kinderattractie te laten plaatsen?
320,60
Hindernissenbaan fire track
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 387,20 Ook deze hindernisbaan is een populaire attractie vol obstakels waar kinderen op kunnen springen, duiken en klauteren. Hoe kan u deze kleine rakkers anders beter entertainen dan door een leuke kinderattractie te laten plaatsen?
320,60
Hindernissenbaan slak
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 387,20 Ook de Slak hindernisbaan is een populaire attractie vol obstakels waar kinderen op kunnen springen, klauteren en zich in kunnen verstoppen. Hoe kan u deze kleine rakkers anders beter entertainen dan door een leuke hindernissenparcours te laten plaatsen?
320,60
Hoefijzer gooien
Men tracht het hoefijzer naar de paal te werpen zodanig dat het om de paal heen grijpt. Om ter eerste 5 punten verzamelen.
21,78
Hoezen voor statafels met strik + stretch hoezen beschikbaar
Alle artikelen kunnen eveneens afzonderlijk gehuurd worden. Het gehuurde linnen wordt na verhuur door ons gewassen en is in de huurprijs inbegrepen.
12,10
Hotdog warmer Broiler
Incl Broodjeswarmer Met pauze knop voor eenvoudige bediening Capaciteit 36 Hotdogs, 48 broodjes 230V/50Hz 1200 W Afm. L x B x H : 55,9 x 53,4 x 76,2 cm Gewicht : 31,8 kg
60,50
Houten pedalos
2 stuks. Leg met je team een traject af en dit binnen een bepaalde tijd, of om ter snelst tegen andere teams.
30,25
Houten vloer 1
geplaatst
, 133,10
Houten vloer 2
geplaatst
181,50
Houten vloer 3
geplaatst
242,00
Houten vloer 4
geplaatst
296,45
Houten vloer 5
geplaatst
363,00
Human Soccer table
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 423,50
314,36
Ijskar nostalgica
Wilt u voor de zoetebekjes op uw feest eens een authentieke ijskar huren, zoals in de tijd van toen? Dan bent u bij Attractieverhuur Dries aan het goede adres! Wij verzorgen de verhuur van ijsverkoopwagentjes. Hierbij leveren we de ijswagen bij u thuis (mits vergoeding) en u zorgt natuurlijk wel voor het roomijs. Desgewenst kan u de kar ook bij ons komen ophalen. Deze nostalgische ijstriporteur beschikt over een heel ruim vriesvak met goede isolatie. Zo kan u ijs staan scheppen, zonder dat uw ijsjes smelten! Voor de reiniging na gebruik is er onderaan in de ijskar een waterafvoer voorzien. Hierdoor kan u het karretje zelfs met een tuinslang netjes uitspuiten. Er is dus geen enkele reden waarom u niet uw eigen ijswagen op uw feest of evenement zou voorzien. En zeg nu zelf, wat is er leuker dan uw eigen ijsjes te kunnen scheppen op uw verjaardag, personeelsfeest of trouwfeest? U kan hier ook een suikerspinmachine, een popcornmachine of een ballenbad huren en kiezen uit een ruim aanbod van springkastelen en feesttenten!
175,45
Ijskar retro 175,45
Ijskast koffer Coca-cola 42,35
Jeu de boule
Het spel bestaat uit 1 kleine en 6 grote ballen. Elke speler neemt 2 bij elkaarhorende ballen. Eén iemand gooit de kleine bal enkele meter voor zich uit. De spelers trachten nu elk met hun 2 grote ballen zo dicht mogelijk bij de kleine te gooien. Men mag ballen van tegenspelers ook wegkaatsen om zodanig een betere ruimte voor zichzelf te creeren of gewoon om ze van de kleine bal weg te spelen. De speler die op het einde het dichts bij de kleine bal ligt, is de winnaar en krijgt 1 punt. Hij gooit op zijn beurt de kleine bal weer weg en het spel wordt verder gespeelt. Men kan het spel ook met meerder sets spelen. (1 set per 3 spelers)
21,78
Jump shot basket
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 235,95
199,65
Kat & Muisspel
Probeer het balletje dat door de buis komt gerold, te vangen met je potje..
21,78
Kegelen
De kegels worden in een ruitvorm geplaatst… Daarna tracht men alle kegels omver te werpen. Elke poging telt als een min punt. De speler die deze in de minste pogingen omvergooit is de winnar.
21,78
Kiddy ride paard
Met westernmuziek en geluiden en verschillende bewegingen. Ideaal bij aanvulling van cowboy of westernparty.
, 96,80
Kiddy rides, 90,75254,10
Kikker + dak
Op dit springkasteel waakt de kikker over de kinderen. Ze zullen zich rot amuseren in het bijzijn van die groene reus.
114,95163,35
Kinder kop van jut clown
Enkel geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Sla met de hamer op de knop en probeer de bel te laten rinkelen
102,85
Kinder kop van jut clown 2 99,80
Kindermolen diertjes & fietsjes
geplaatst incl vervoer 20 km 2e dag 50 %!
544,50
Kindermolen dinosaurus
geplaatst incl vervoer 20 km 2e dag 50 %!
544,50
Kindermolen Disney Stars 7 meter
Kindermolen anno 1947 , doormeter 7 meter incl kassa 9.5 op 7 meter ruimte noodzakelijk. Authentieke kindermolen met allerlei attributen , wagentjes , paardjes, fietsjes enz … Stroomvoorziening 380 volt 32 ampère , duur opbouw 4 uren afbouw 3 uur , plaatsing op vlakke ondergrond Locatie moet bereikbaar zijn met vrachtwagen 12 ton Molen voldoet aan alle gestelde keuringen, veiligheid, risicoanalyse, logboek en keuringen elektriciteit . Molen steeds bediend door onze eigen mensen gedurende minimum van 4 uren
, 1,452,00
Kindermolen retro (40 plaatsen)
4u bediend Deze kindermolen is een molen met golf die  een op en neergaand gevoel geeft aan de kinderen. Dit is een authentieke molen  die reeds uit 1948 dateert en een zeldzaamheid is. De echte benaming is een Ben- Hur molen , zoals gekend bij de oude rupsmolens. Stroomvoorziening 380volt 32 ampère. Deze molen word steeds door ons bediend. Voor het huren van deze draaimolen kan u ons prijslijst raadplegen. Wilt u graag de Ben-Hur draaimolen op uw feest? Neem dan snel contact op via de contactpagina of bel ons op het nummer 0494 24 84 52
1,452,00
Kindermolen Varia
geplaatst incl vervoer 20 km 2e dag 50 %!
544,50
Kleef Spel Pooh
Gooi de ballen naar de vlakken. Tel je punten samen. De persoon met de meeste punten is de winnaar.
, 48,40
Kleefspel
Gooi de ballen naar de groene vlakken. Tel je punten samen.
, 48,40
Klein springkasteel met dak 103,00158,00
Kleurensjoelbak 21,78
Klimbak
Tracht doormiddel van 1 geleider aan 2 touwtjes verbonden  het balletje zo hoog mogelijk te brengen en op deze manier de meeste punten te scoren.
21,78
Klimmuur
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 326,70
272,25
Klompenspel
Probeer het balletje in de klompen te gooien..
21,78
Koe Multifun
Koe Multifun, met obstakels en zijdelingse glijbaan. Attractieverhuur Dries heeft een ruim assortiment aan springkastelen te huur, in diverse formaten, zowel kleine, als hele grote springkussens, waar zelfs meer dan twintig kinderen tegelijkertijd op kunnen springen! U kan uw springkasteel zelf komen afhalen bij ons in Zoersel, of als u daar geen tijd voor heeft, komt ons vakkundig personeel ze plaatsen met de nodige zorgen. Misschien heeft u een opendeurdag of een bedrijfsfeest op til? Als er veel kinderen verwacht worden, kan u maar beter een leuke kinderattractie voorzien, zo hebben ook de kleinsten het naar hun zin! Bij Attractieverhuur Dries kan u mooie springkastelen huren, maar ook mechanische stieren en spelletjes voor op wijkkermissen of braderijen. Daarnaast staan wij ook in voor de verhuur van partytenten en paviljoentjes. Neem gerust een kijkje in ons aanbod, raadpleeg onze prijzen en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.
157,30205,70
Koemelken (excl. vloeistof)
Afgehaald per 2: 60,50 Melk binnen de tijd de meeste melk uit de koe.
42,35
Kop en staartspel

Kop en staartspel 2 sets voor 2 personen. Leg met je team een traject af en dit binnen een bepaalde tijd, of om het snelst tegen andere teams.

Skirace Altijd een vrolijk schouwspel, of het goed gaat of fout. Zeker als het om snelheid gaat over een bepaald traject.

Kruiwagen race 2 sets voor 2 personen. Leg zo snel mogelijk een gemarkeerd traject af.

Voorbeelden van Zeskampspelen zijn touwtrekken, skilopen, doorgeefspel, zaklopen, … De spelen worden altijd in groepjes van twee tot vier personen gespeeld. Al snel zal blijken dat dit de juiste keuze is om uw feest of evenement op te vrolijken! Zorg ervoor dat u uw fototoestel in de aanslag heeft, want deze leuke activiteiten leiden dikwijls tot de meest absurde gebeurtenissen waarover nog lang zal nagepraat worden. Eénmaal u een pakket zeskampspelen heeft ingezet op uw feest, zal u dit jaar na jaar opnieuw willen huren. Springkastelen Dries garandeert u dan ook een onvergetelijke en plezante dag! Een topper voor uw bedrijfsfeest, familiefeest omdat er zo veel ambiance bij komt kijken. Ideaal om aan teambuilding te doen en zo uw vrienden of collega’s eens op een andere manier te leren kennen.
36,30
Kop van jut Cowboy
Afgehaald, 6 meter losse elementen
102,85
Kop van jut Cowboy 6 meter losse elementen 157,30
Kop van jut (op trailer)
Sla met de hamer op de knop en probeer de bel te laten rinkelen.
211,75
Kraam alle toepassingen

Te gebruiken als Schietkraam, Tapwagen, Ballenkraam, Koordje trek …

Kraampje / biertent 3x3x2,5 hoog
Afgehaald 102,85 Verhuur van biertentjes voor feestjes, festival, barbecues, opendeurdagen, … Deze tentjes zijn 3x3m en bieden hiermee voldoende ruimte voor het plaatsen van een bar. Tegelijk blijft er voldoende opslag- en beweegruimte over.
, 78,65
Krachttest voetbal Magic Soccer
Afgehaald Geef een stevige trap op de voetbal. Wie van je vrienden kan het hardst op de voetbal trappen? WEDSTRIJDJE !!!
181,50
Kruiwagenspel

Kruiwagen race 2 sets voor 2 personen. Leg zo snel mogelijk een gemarkeerd traject af.

Kop en staartspel 2 sets voor 2 personen. Leg met je team een traject af en dit binnen een bepaalde tijd, of om ter snelst tegen andere teams.

Skirace Altijd een vrolijk schouwspel, of het goed gaat of fout. Zeker als het om snelheid gaat over een bepaald traject.

Zeskamp spelen ideaal voor uw bedrijfsfeest of familiefeest omdat zowel deelnemers als toeschouwers zo veel plezier aan beleven. U ziet direct dat dit ideaal is voor teambuilding om collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Zeskampspelen kunt u zelf indelen: touwtrekken, skilopen, doorgeefspel, zaklopen, … Deze spelen zullen uw feest of evenement opvrolijken! De spelen worden altijd in groepjes van twee tot vier personen gespeeld. Zorg ervoor dat u uw fototoestel in de aanslag heeft, want deze leuke activiteiten leiden dikwijls tot de meest absurde gebeurtenissen waarover nog lang zal nagepraat worden. Eénmaal u een pakket zeskampspelen heeft ingezet op uw feest, zal u dit jaar na jaar opnieuw willen huren. Springkastelen Dries garandeert u dan ook een onvergetelijke en plezante dag!
36,30
Kubspel
Zeer populair en spannende variant van paap gooien. Dit Spel  met  2 spelers  of ploegen  die tegenover elkaar  staan gespeeld.
21,78
Labyrinth

Dit volksspel wordt gespeeld met 2 spelers. De bal wordt bij het begin van het spel gelegd. Het spel wordt door de beide spelers opgetild waarna ze de bal door het labirinth brengen.

Wanneer men de zwarte lijn passeert is het spel afgelopen.  Achter deze lijn staan de punten. Beide spelers krijgen hetzelfde aantal punten.

Speel dit spel met meerdere teams of door middel van een doorschuifmethode. Het team of de speler met de meeste punten is gewonnen.

21,78
Lachspiegels, per set van 3
Lachen met jezelf of met je vrienden. Zie jezelf vervormen in deze leuke spiegels.
108,90
Lancelot spel
Afgehaald Dolle pret op je feestje met een middeleeuws tintje. Elke tegenspeler krijgt een zak op het bovenste deel van het pak. Deze zak is met velcro aan het pak is bevestigd en stelt de ridder zijn hoofd voor. Probeer je tegenstander zijn hoofd (de zak) er af te slaan. Geschikt van 9 tot 14 jaar. Lancelotpakken zijn ook als extra te verkrijgen bij het huren van onze Sumopakken. Bij ons kan je sumopakken huren voor volwassenen en sumopakken huren voor kids.
, 217,80
Lange tenenspel
Stap om ter snelst met de ballen naar de finish, zonder ze op de grond te laten vallen..
36,30
Limbo dansen
Afgehaald, Even checken hoe lenig je nog bent
102,85
Lion Slide
Springkasteel lion met glijbaan, gegarandeerde pret voor alle kinderen !
215,00280,00
Luxe games 4 stuks
Afgehaald
 • Discushockey
 • Shootergame
 • Basketshot
 • Pizza Gondola
199,65
Mannetjesspel
Door het slingeren van de kogel aan de ketting naar de mannetjes, probeert men deze te raken zodat ze rechtop komen te staan. Alle mannetjes worden naar voren gelegd alvorens het spel te starten. Elke speler laat de kogel 5 maal slingeren. De persoon met het meest aantal puntyen is de winnaar.
21,78
Mastermind XXL
Afgehaald

Deze xl uitvoering van het gekende spel mastermind  is voorzien van  een onderstel met klappoten. Is een spel voor de leeftijd van 5 tot 99 jaar en een zeer leuke aanvulling op uw feest. 

Afmetingen spelbord met ingeklapt onderstel 66 cm breed  x 183 cm lang

42,35
Mega Schaakspel
Geschikt voor buiten gebruik afmeting 90 cm bij 90 cm. Hoogte schaakstukken tussen 15 en 25 cm.
21,78
Minigolf 9 holes Court
Afgehaald Complete minigolfcourt , overal inzetbaar  en ideale aanvulling voor uw sportdag, teambuilding , familiefeest of bedrijfsfeest , bestaande uit 9 Holes  , eventueel ook afzonderlijk te huur
, 302,50
Minigolf afzonderlijk, 42,35
Multiplay Regenboog
Dit springkasteel zal door de jongens en meisjes meteen aangevallen worden. Ze zullen er niet meer weg te slaan zijn. Als snel gaan ze in hun fantasie zelf piraat worden en zich enorm amuseren op het regenboog springkasteel. Een regenboog springkasteel op uw feestje ? Contacteer ons snel. Een aantal van onze types springkastelen : springkasteel klein 3x3m, springkasteel ballon met dak, springkasteel in diverse kleuren, springkasteel piraat, …
175,45223,85
Muntwerpen
Elke speler tracht 5 munten in de gaten van het spel te werpen of wippen. Men legt de munt in de handpalm en wipt met de duim en met een zwaaibeweging deze naar het spel. Tel de punten van de munten die door de gaten zijn gevallen.
21,78
Nostalgische zweefmolen
4u bediend Door een zweefmolen te huren weet u dat er nog lang over uw feestje gesproken zal worden! Bij Attractieverhuur Dries heeft u de keuze tussen een zweefmolen en vele andere, unieke attracties die gegarandeerd voor plezier zorgen. Met meer dan twintig jaar ervaring zorgen wij er altijd voor dat u op een veilige manier pret kan maken met onze spelletjes en ander entertainment. Naast een uitgebreid aanbod aan verschillende toffe attracties bieden we u ook een vriendelijke klantenservice. Wilt u meer weten over het gebruik van een zweefmolen? Of heeft u andere vragen over ons werk? Contacteer ons dan gerust via onze contactpagina! Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
1,210,00
Olifant + dak
Bij het huren van een springkasteel kan u kiezen om het zelf af te halen, of het door ons te laten leveren en plaatsen.
163,35211,75
Paardenrace
Om ter snelst de finish bereiken door aan het elastiek te trekken
, 21,7536,30
Pannekoeken vanaf 40 stuks 14,53
Pannenkoekenplaat & Crepes
Afgehaald Handige professionele  pannenkoekenplaat , crêpesplaat   over inzetbaar Steeds  paletmes en  deeg verdeler  inbegrepen om een vlotte werking te garanderen
48,40
Pannenkoekenplaat elektr Ð dubbel
Afgehaald Pannenkoeken ! Niet alleen 'jonge' kinderen zijn er dol op, ook de 'oudere' kinderen ;-)) Goed voor elke verjaardag, communiefeest of gewoon een tof feestje waarop veel jonge en 'oudere' kinderen aanwezig zullen zijn. Dan kunt u bij Dries Attractieverhuur ook uw popcornmachine of suikerspin machine komen afhalen. Wij zijn gevestigd te Zoersel, tussen Antwerpen en Turnhout.
72,60
Pannenkoekenplaat elektr + dubbel gas 60,50
Pedalo dubbel volwassenen
Leg met je team een traject af en dit binnen een bepaalde tijd, of om ter snelst tegen andere teams.
60,50
Pingpongtafel
Afgehaald Attractieverhuur Dries is gespecialiseerd in de verhuur van allerlei volksspelen, waaronder ook deze pingpongtafel.
84,70
Pitjesbak
Steentjes gooien, puntjes tellen. Vele spelvarianten.
21,78
Pizza Gondola
Afgehaald Kansspel gecombineerd met behendigheid zeer leuk in om in groep te spelen.
55,00
Poffertjes Dispencer inox + kwast
Voor het makkelijk vullen van uw poffertjesplaat Dispencer en invetkwast
6,05
Poffertjes schoteltjes karton 100 stuks 3,99
Poffertjes set spec olie 1100 stuks 36,30
Poffertjes set spec olie 2200 stuks 72,60
Poffertjesplaat elektrisch 100 dops
Een leuk idee voor een kinderfeestje of communie: poffertjes ! Onze poffertjesplaten zijn veilig en hygiënisch. Zij worden na elke verhuring grondig gereinigd. Dan kunt u bij Dries Attractieverhuur ook uw popcornmachine of suikerspin machine komen afhalen. Wij zijn gevestigd te Zoersel, tussen Antwerpen en Turnhout. Natuurlijk kunnen we uw attractie ook aan huis leveren indien dit voor u beter past. Een succes op uw verjaardagsfeestje!
108,90
Poffertjesplaat op gas (koper)
Binnenkort een kinderfeestje, verjaardag of communiefeest? Wat zou het zijn als u de jongelui trakteert op heerlijke verse poffertjes. Een succes op elk feestje! U kunt bij Dries Attractieverhuur ook een popcornmachine of een suikerspinmachine komen afhalen. Wij zijn gevestigd te Zoersel, tussen Antwerpen en Turnhout. Wij hebben ook een haal- en brengservice voor deze attractie. Onze poffertjesplaten zijn veilig en hygiënisch. Zij worden na elke verhuring grondig gereinigd.
108,90
Pomme DÕamour
Deze machine huren kan bij Dries attractieverhuur. Wij leveren eveneens alle ingrediënten en een volledige handleiding. Liefdesappel,Candy Apple, suikerappel zijn enkele andere benamingen voor een Pomme d’amour . Het bereiden van de perfecte suiker appel is niet moeilijk wanneer u over het juiste toestel beschikt. Met de juiste toebehoren en ingrediënten, waaronder :
 • een speciale thermometer + 150 graden
 • een Pommes d’amour toestel
 • een speciaal product voor de glazuur
 • appels, druiven of peren, aan u de keuze.
60,50
Pomme dÕamour vanaf 40 stuks 8,47
Pompwagen aflossingsrace
Leg met je team een traject af volgens de estafette-stijl en dit binnen een bepaalde tijd, of om ter snelst tegen andere teams.
66,55
Pool biljart
Een partijtje poolbiljard, steeds een leuk tijdverdrijf. Op een feestje of gewoon thuis om stiekem te oefenen. Of speel je misschien liever een partijtje tafelvoetbal?
96,80
Popcorn 100 stuks 26,62
Popcornmachine
Wilt u voor uw volgende evenement een popcornmachine huren? Dan bent u bij Attractieverhuur Dries aan het juiste adres! Wij bieden u een breed assortiment van attracties aan tegen zeer competitieve prijzen. Daarbovenop geniet u bij ons van meer dan 20 jaar ervaring in het vak, gecombineerd met een verregaande klantenservice. Wilt u bij ons graag een popcornmachine huren of heeft u een andere vraag omtrent onze producten? Contacteer ons dan gerust via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder!
96,80
Popcornmachine met wagentje
Afgehaald
133,10
AANTREKKELIJKE PROMO! Pakket van 5 volksspelen 84,70
Pudebak
Afgehaald Gooi je munten in de gaten en tel je punten samen.
, 48,40
Punten werpen
Probeer met je ballen, de bordjes omver te gooien. Tel je punten op na het gooien van 3 ballen.
21,78
Puntensjoelbak
Doormiddel van de verende  rubber in de  hoek van het spelbord moet men proberen de schijven op de hoogste puntentelling te schuiven. Hoogste aantal ,punten is de winnaar van het spel. 
21,78
PlaceholderRad op staander met 100 cijfers en 16 vlakken,
Rad op staander met 100 cijfers en 16 vlakken, 72,60
Rad van fortuin, 72,60
Rad van Fortuin 1,7m
1,6m diameter. Op metalen staander. 1,7m totale hoogte. Ideaal voor elk schoolfeest, braderij of privé feest.
, 72,60
Rad van fortuin bankroet
U wilt dus het Rad van Fortuin huren. Bij Attractieverhuur Dries kan u kiezen tussen verschillende modellen. We verhuren van een klein tafelmodel van 1 m tot een groot model op een staander van 1,8 m doorsnede. Alle modellen zijn voorzien van vele kleurvlakken waarop u naar keuze uw telling of prijzen kan aanbrengen. Ze zijn ook heel compact, gemakkelijk te transporteren en te monteren. Bij dit spel mogen de deelnemers aan het rad draaien. Zo kunnen ze volgens uw spelregels pinten of prijzen winnen aan de hand van de kleuren. Het Rad van Fortuin wordt ook wel eens het rad der prijzen genoemd. Het is een heel eenvoudige maar wel rendabele attractie op uw braderij, jaarmarkt of schoolfeest. U verdient er dan ook snel uw geld mee terug! Wij verhuren nog veel meer leuke attracties, zoals springkastelen, tafelvoetbal, zeskamp en zelfs een authentiek schietkraam en viskraam! Rad van Fortuin, waag uw kans
, 72,60
Rad van fortuin cijfers & letters
Het Rad van Fortuin hebben wij in verschillende modellen. Bij dit spel mogen de deelnemers aan het rad van fortuin draaien. In de spelregels kan u zelf bepalen wat de winnaar krijgt. Dit kunnen prijzen zijn, pintjes of gratis maaltijd. Het Rad van Fortuin wordt ook wel eens het rad der prijzen genoemd. Het is een heel eenvoudige maar wel rendabele attractie op uw braderij, jaarmarkt of schoolfeest. U verdient er dan ook snel uw geld mee terug! Wij verhuren nog veel meer leuke attracties, vergeet zeker niet ons volledig aanbod te bekijken, dat hier op de rechterkant wordt weergegeven. Rad van Fortuin, waag uw kans !
, 72,60
Rad van fortuin met prijzenbinding
Afgehaald. Dit kleurrijk rad der fortuin is voorzien van elastieken om uw prijzen te bevestigen. Is een zeer handig model in 3 stukken te vervoeren in elke wagen. 
72,60
Rad van fortuin staand
1,2m diameter. Op metalen staander. Ideaal voor elk schoolfeest, braderij of privé feest.
, 72,60
Rad van fortuin tafelmodel met prijzen binding
Het Rad van Fortuin huren hebben wij in twee verschillende modellen. We verhuren een klein tafelmodel van 1 m en ook een groter model op een staander van 1,8 m doorsnede. U kunt zelf een telling of prijzen aanbrengen op de vele kleurvlakken van onze Rad van Fortuin-modellen. Beide attracties zijn compact, gemakkelijk te transporteren en te monteren. De deelnemers mogen zelf aan het rad draaien. Zo kunnen ze volgens uw spelregels pinten of prijzen winnen aan de hand van de kleuren. Het Rad van Fortuin wordt ook wel eens het rad der prijzen genoemd. Het is een heel eenvoudige maar wel rendabele attractie op uw braderij, jaarmarkt of schoolfeest. U verdient er dan ook snel uw geld mee terug! Wij verhuren nog veel meer leuke attracties, zoals springkastelen, tafelvoetbal, zeskamp en zelfs een authentiek schietkraam en viskraam! Rad van Fortuin, waag uw kans
72,60
Rad van fortuin XL
1,5m diameter. Op metalen staander. Ideaal voor elk schoolfeest, braderij of privé feest.
, 72,60
Rapunzelkasteel met obstakels
In het rapunzel springkasteel kunnen de kinderen zich uitleven. U kan dit combineren met een verkleedpartij zodat ridders en jonkvrouwen het kasteel van Rapunzel kunnen betreden.
157,30199,65
Rekker trek
Probeer je schijf door middel van een rekker in de opening te schieten..
21,78
Rekker trek dubbel
Probeer om beurten een gekleurde schijf in het speelveld van de tegenstander te schieten Wie de meeste schijven in het speelveld van de tegenstander schiet is de winnaar.
21,78
Ren je Rot
Zenuwslopend behendigheidsspel ook wel haast je rep je genoemd. Om ter snelst de volledige reeks popjes verplaatsen  met vishengeltje. Kan met 4 spelers gespeeld worden.
21,78
Retro Fietsen op rollen, 302,50
Reuze Jenga 36,30
Reuzesjoelbak 5m
Afgehaald Reuze sjoelbak huren doet u bij Dries Attractieverhuur, wij hebben meerdere xl games in verhuur waaronder deze reuze sjoelbak van 5 meter totale lengte. Te vervoeren in 2 gelijke delen van 2.6 meter lengte en zeer makkelijk te monteren. Reuzesjoelbak word gespeeld met 30 schijven en alle punten van gescoorde poortjes worden samen geteld. Alle gespeelde schijven dienen tot op het laatst te blijven liggen in de reuzensjoelbak en mogen zeker niet weggenomen worden. De reuzensjoelbak word verhuurt incl 4 schragen om deze op te plaatsen , kortom compleet zonder extra te voorziene maatregelen.
72,60
Reuzestep
Leg met je team een traject af en dit binnen een bepaalde tijd, of om ter snelst tegen andere teams.
, 121,00
Ringblokspel
Afgehaald Gooi de ringen om de blokken Tel je punten bij elkaar op, de speler met de meeste punten is de winnaar
21,78
Ringsteken
Op een fiets of paardjerijdend op de rug van een medestrever in een zo kort mogelijke tijd alle ringen aan je speer trachten te rijgen.. Dit moet gebeuren zonder een voet aan de grond te zetten. Degene die het snelst alle ringen aan zijn speer krijgt, is de winnaar.
21,78
Ringwerpen
Het spel wordt gespeeld met 4 ringen. Elke speler mag 2 maal proberen de ringen rond de pennen te werpen. De juiste kleur ring over de juiste kleur van pen geeft 2 punten. Een ring over een verkeerde kleur pen geeft 1 punt. De punten worden opgeteld.
21,78
Ringwerpen 2
Het spel wordt gespeeld met 4 ringen. Elke speler mag 2 maal proberen de ringen rond de pennen te werpen. De punten worden opgeteld.
21,78
Ringwerpen clown
Afgehaald
36,30
Ringwerpen clowns
Gooi je ringen om de haakjes en tel de punten
36,30
Ringwerpen palmboom

Gooi je ringen om de blokken

54,45
Ringwerpen Retro 21,75
Rock & Roll
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 314,60
272,25
Rodeobull roterend
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: 4u bediend
, 568,70
Rodeostier
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: 4u bediend
, 484,00
Roger Rabbit + dak
Roger Rabbit springkasteel. Leuk springkasteel voor de kleintjes. De leuke wortelgezichtjes geven meteen aan dat het dolle pret wordt op het springkasteel.
127,05169,40
Rolbaan
Probeer je bal doorheen de gaten te mikken. Tel je punten op.
21,78
Schietkast (incl. 2 geweren)
Afgehaald Wilt u een schietkraam huren, dan kunnen wij u diverse mogelijkheden aanbieden. Zo kan u opteren voor een authentieke schiettent zoals u die gewoonlijk ziet op kermissen. Hierbij kan u ook aangeven of uw gasten op schijven of op pijpjes mogen schieten. Deze kermisattractie is voorzien van de nodige verlichting, vier geweren, twee pistolen en doelkaarten of pijpjes. Ze wordt altijd geleverd per vrachtwagen tot op de gewenste locatie door Springkastelen Dries. Voor wie niet zo veel ruimte heeft, verhuren we schietkasten die u zelf kan komen afhalen bij ons in Zoersel en die ook eenvoudig in transport zijn. Bij deze schiettenten leveren we naar keuze twee geweren of pistolen mee. Kogels, krijtjes en doelkaarten zijn verkrijgbaar om u nog beter van dienst te zijn. Het schietkraam is een ware topattractie die een gegarandeerd succes wordt op uw evenement! Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan eindelijk te kunnen doen wat u als kind verboden werd? Een andere gegeerde attractie is het viskraam, tafelvoetbal en voor de kinderen kan u ook eens een zweefmolen of een springkasteel huren.
96,80
alt-tekstSchietkast pistolen 96,80
Schietkraam kermiskraam 726,00
Schietsalon Kruisboog 60,50
Schijfschieten
Dit spel wordt gespeeld door met een schijf te trachten de houten popjes van hun houder te werpen. Probeer in zo weinig mogelijk worpen alle popjes van de houders te gooien. De speler met de minste punten is de winnaar
21,78
Schuifbiljart
Probeer je schijven door middel van een biljartkeu naar de punten achteraan het speelvlak te schieten. Tel je punten op.
21,78
Scoreborden
Houd je score bij op groot formaat zodat iedereen kan mee lezen.
, 21,78
Shootergame
Afgehaald Dit originele nostalgische flipperspel is een zeer leuk spel om uw vrienden uit te dagen om en zo  hoogst mogelijke score te halen.
55,00
Sjoelbak
Men speelt het spel met 30 schijven. Het is de bedoeling om in elk vak minsten 1 schijf te schuiven. Dit brengt immers de meeste punten op. Als men in elk vak 1 schijf heeft, scoort u 20 punten, in elk vak 2 schijven 40 punten enz. De schijven die extra in elk vlak liggen tellen voor het aantal punten dat op dat bepaalde vlak staan.
21,78
Skilopen

Kruiwagen race 2 sets voor 2 personen. Leg zo snel mogelijk een gemarkeerd traject af.

Kop en staartspel 2 sets voor 2 personen. Leg met je team een traject af en dit binnen een bepaalde tijd, of om ter snelst tegen andere teams.

Skirace

Zeskamp spelen kan u huren bij Attractieverhuur Dries. Dit is een verzamelnaam voor veel populaire spelletjes die het vooral heel goed doen op uw bedrijfsfeest of familiefeest omdat er zo veel ambiance bij komt kijken. Het is ook een ideale manier om aan teambuilding te doen en zo uw vrienden of collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Voorbeelden van zeskampspelen zijn touwtrekken, skilopen, doorgeefspel, zaklopen, … Al snel zal blijken dat dit de juiste keuze is om uw feest of evenement op te vrolijken! De spelen worden altijd in groepjes van twee tot vier personen gespeeld. Zorg ervoor dat u uw fototoestel in de aanslag heeft, want deze leuke activiteiten leiden dikwijls tot de meest absurde gebeurtenissen waarover nog lang zal nagepraat worden. Eénmaal u een pakket zeskampspelen heeft ingezet op uw feest, zal u dit jaar na jaar opnieuw willen huren. Springkastelen Dries garandeert u dan ook een onvergetelijke en plezante dag!
36,30
Skydancers
Skydancers, een leuk hebbeding voor uw evenement of feest. Onze skydancerszijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Andere leuke hebbedingetjes op uw feest : ijskar, schietkraam en popcornmachine.

66,55
Slingerbal
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 278,30
211,75
Alt-tekstSnappy Fish
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 435,60 Snappy fish springkasteel. Op dit springkasteel kunnen de kinderen in de vis kruipen.
, 387,20435,60
Speeldorp Piraat + dak 185,00223,85
Speelkooi aanhanger
Geplaatst incl 20 km vervoer. 2de dag 50% !
, 544,20
Speleobox
Zelf af te halen! Speleobox op aanhanger , kan achter elke wagen  gewicht onder 750 kg dus gewoon rijbewijs volstaat. Enkel de 4 poten uitschuiven ,  achterste luik open en de speleobox is klaar voor gebruik. Afmetingen Speleobox 3 meter bij 2.2 meter en incl trekstang 4 meter ruimte te voorzien . De speleobox is voorzien van voldoende luiken om indien nodig de kortere uitweg naar buiten te nemen. Totaal heeft deze 4 verdiepingen met totaal ongeveer 40 lopende meter kruiptunnels . De speleobox in opdracht van ons aan een volledige keuring onderworpen door een erkend keuringsorganisme en is door hen veilig voor gebruik verklaard volgens de nieuwste Europese normen inzake veiligheid van speeltoestellen . Dus een  veilige  en handige speleobox huren doe je bij Dries Attractieverhuur.
, , 169,40
Spiegelschrift schrijven
Verbaas je vrienden als je ze een zelfgeschreven tekst in spiegelschrift voorschoteld. Ook altijd leuk om te gebruiken bij puzzels en schattenjacht spelletjes.
21,78
Spiraal groot met licht en geluid
Afgehaald Doorloop het parcours zonder het ijzer te raken.
75,65
Spookjes met obstakel

Springkasteel met spookjes prints. Voor de moedige kids !

114,95163,35
Stoel luxe stoffen bekleding per stuk
afgehaald
2,98
Stoel pvc bistro per stuk
Afgehaald Voor een geslaagd feest komt het er ook op aan om het uw gasten comfortabel te maken. Met een goede tent, tafels en stoelen zit u al in de goede richting. Bij ons vindt u alle feestmateriaal onder één dak. Voor dat extraatje op uw feest kan u ook even onze attracties bekijken. Wij hebben voor elke leeftijdsgroep wat wils.
1,33
Stokken Vangen
Probeer de stokken te vangen voor ze op de grond vallen.In 4 verschillende versies ombouwbaar. Boerderij – Beer – Jungle – Western
96,80
Stokken Vangen Bananen
Nu zijn het niet stokken maar bananen die de deelnemer moet vangen voordat deze op de grond valt. Eigenlijk voor iedere leeftijd 😉
96,80
Stokken Vangen Cowboyhoeden
Iets makkelijke dan alleen stokken vangen is het vangen van cowboyhoeden voordat deze op de grond vallen. Het is net een beetje stoerder dan stokken vangen: voor de mannen?
96,80
Stokkenvangspel
Afgehaald Probeer de stokken te vangen voor ze op de grond vallen of gooi de ballen door de gaten en tel je punten op.
96,80
Stokkenvangspel Winter
Afgehaald Een leuke variatie op stokken vangen: ijspegels vangen!  Probeer de ijspegels te vangen voor ze op de grond vallen.
96,80
Stormbaan Jungle Run
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 387,20 Groot springkasteel met jungle run. Organiseer wedstrijdjes om nog nog spannender en leuker te maken.
320,60
Suikerspin 100 stuks 16,94
Suikerspin op wagentje
Afgehaald Een traditie op een verjaardagsfeest, een communiefeest of ander feestje waar kinderen zijn. Wij voorzien dan ook alle toebehoren, zoals flossuiker en stokjes. Uiteraard bezorgen we u ook heerlijke recepten en zelfs wat beroepsgeheimpjes voor het maken van meesterlijke suikerspin! Een succes op uw verjaardagsfeestje! Suikerspin maken is trouwens helemaal niet zo moeilijk als de meeste mensen denken. Het enige wat u nodig heeft is een professioneel toestel, geparfumeerde suiker en stokjes. Kinderen, maar ook volwassenen zullen naar hartenlust smullen! Onze suikerspinmachines zijn veilig en hygiënisch. Zij worden na elke verhuring grondig gereinigd. Attractieverhuur Dries staat ook in voor de verhuur van ijskarren of ijswagens en springkastelen. U kunt uw popcornmachine of suikerspin machine komen afhalen. Wij zijn gevestigd te Zoersel, tussen Antwerpen en Turnhout. Natuurlijk kunnen we uw attractie ook aan huis leveren indien dit voor u beter past.
121,00
Suikerspinmachine
Afgehaald
84,70
Suikerspinstandaard (los te verkrijgen) 6,05
Sumoworstelen
Afgehaald Dolle pret met sumo worstelen op je feestje. Probeer je tegenstander uit de cirkel te worstelen. Bij ons kan je sumopakken huren voor volwassenen en sumopakken huren voor kids.
242,00
Surprise werper, 54,45
Tafel buffet (8 personen)
afgehaald
6,65
Tafel receptie (staand) per stuk
Afgehaald Verhuur van feestmateriaal met hoge party tafels. Ideaal voor een receptie ! U kan bij ons ook hoge barkrukken huren en passend tafellinnen om de tafels een feestelijk tintje te geven.
12,10
Tafel rond (8 personen)
afgehaald
7,26
Tafelhockey
Het spel wordt gespeeld door 2 personen waarbij iedere speler een schijfdiscus heeft om zijn of haar doel te verdedigen. Onderling wordt uitgemaakt wie begint. De schijf wordt op de stip gelegd en er wordt geprobeerd te scoren bij de tegenstrever. Scoort men, dan heeft men één punt.Spreek op voorhand af tot hoeveel punten je wil spelen of hoeveel tijd één spelletje mag duren. De eerste die dat aantal punten vergaart of degene met de meeste punten na het verstrijken van de speeltijd is de winnaar.
21,78
Tafelhockey XL
Het gaat om dat je tegenstander een speelschijf in jouw doel krijgt. Je houdt die speelschijf uit je doel met een eigen zogenaamde schijfdiscus. Onderling wordt uitgemaakt wie begint. De speelschijf wordt op de stip gelegd en een van de spelers tikt met zijn schijfdiscus tegen deze speelschijf richting doel van de tegenstander. Scoort men, dan heeft men één punt. Spreek op voorhand af tot hoeveel punten je wil spelen of hoeveel tijd één spelletje mag duren. De eerste die dat aantal punten vergaart of degene met de meeste punten na het verstrijken van de speeltijd is de winnaar.
, 48,40
Tafelkegel
In het spel staan 8 kegels opgesteld. Door een zwaai te geven aan de slingerbol zullen de kegels omgeslagen worden. Probeer zoveel mogelijk kegels in één beurt omver te zwaaien.
21,78
Tafellinnen buffettafel
wassen incl.
12,10
Tafellinnen ronde tafel 8 personen
wassen incl.
12,10
Tangrampuzzel
Tangram, is een puzzel waarbij men om ter snelst 7 figuren dient te maken die in bijhorende kast bijgeleverd worden Wordt in gesloten koffer van 90 op 90 cm meegeleverd
21,78
Tent hoog paviljoen
geplaatst excl. vloer Verhuur van een paviljoen tent van 6x6m. Dit is al een zeer ruime tent om heel wat mensen te plaatsen voor bijvoorbeeld een receptie. Maar ook voor een etentje is dit een ruime tent, je kan er makkelijk tafels schikken.
435,60
Tent met gesloten ramen 1
geplaatst excl. vloer Zo, u wilt een feesttent huren? Om te weten welke partytent u best kunt bestellen, moet u nagaan hoeveel personen u wilt uitnodigen en op welke ondergrond of bodem de tent moet staan. Alle partytenten zijn voorzien van ramen. Bij mooi weer kunnen ze volledig open gezet worden. Wij verhuren ze in alle maten. U kunt twee soorten partytenten huren:
 1. Een kadertent: deze tent kan enkel op gras of op klinkers worden geplaatst.
 2. Een paviljoentent: deze tent kan zowel op gras, klinkers als op beton opgezet worden, alleen de hoeken moeten verankerd worden aan een paal of een boom.
Voor een probleemloze montage moet u rondom de feesttent minstens één meter over hebben. De vrije hoogte bedraagt telkens 5,5 meter. Hier mogen dus geen takken hangen om schade door wrijving te voorkomen. Bij de verhuur van feesttenten kunnen wij op vraag een stevige houten vloer voorzien, die extra uitstraling geeft aan uw partytent. U kunt ook tafels en stoelen huren, maar ook verlichting en zelfs verwarming kan voorzien worden voor ’s avonds. Wij zorgen al enkele dagen op voorhand voor de plaatsing van uw feesttent om zo veel mogelijk stress te vermijden. Wij rekenen hiervoor een weekendprijs.
459,80
Tent met gesloten ramen 2
geplaatst excl. vloer Zo, u wilt een feesttent huren? Om te weten welke partytent u best kunt bestellen, moet u nagaan hoeveel personen u wilt uitnodigen en op welke ondergrond of bodem de tent moet staan. Alle partytenten zijn voorzien van ramen. Bij mooi weer kunnen ze volledig open gezet worden. Wij verhuren ze in alle maten. U kunt twee soorten partytenten huren:
 1. Een kadertent: deze tent kan enkel op gras of op klinkers worden geplaatst.
 2. Een paviljoentent: deze tent kan zowel op gras, klinkers als op beton opgezet worden, alleen de hoeken moeten verankerd worden aan een paal of een boom.
Voor een probleemloze montage moet u rondom de feesttent minstens één meter over hebben. De vrije hoogte bedraagt telkens 5,5 meter. Hier mogen dus geen takken hangen om schade door wrijving te voorkomen. Bij de verhuur van feesttenten kunnen wij op vraag een stevige houten vloer voorzien, die extra uitstraling geeft aan uw partytent. U kunt ook tafels en stoelen huren, maar ook verlichting en zelfs verwarming kan voorzien worden voor ’s avonds. Wij zorgen al enkele dagen op voorhand voor de plaatsing van uw feesttent om zo veel mogelijk stress te vermijden. Wij rekenen hiervoor een weekendprijs.
496,10
Tent met gesloten ramen 3
geplaatst excl. vloer Zo, u wilt een feesttent huren? Om te weten welke partytent u best kunt bestellen, moet u nagaan hoeveel personen u wilt uitnodigen en op welke ondergrond of bodem de tent moet staan. Alle partytenten zijn voorzien van ramen. Bij mooi weer kunnen ze volledig open gezet worden. Wij verhuren ze in alle maten. U kunt twee soorten partytenten huren:
 1. Een kadertent: deze tent kan enkel op gras of op klinkers worden geplaatst.
 2. Een paviljoentent: deze tent kan zowel op gras, klinkers als op beton opgezet worden, alleen de hoeken moeten verankerd worden aan een paal of een boom.
Voor een probleemloze montage moet u rondom de feesttent minstens één meter over hebben. De vrije hoogte bedraagt telkens 5,5 meter. Hier mogen dus geen takken hangen om schade door wrijving te voorkomen. Bij de verhuur van feesttenten kunnen wij op vraag een stevige houten vloer voorzien, die extra uitstraling geeft aan uw partytent. U kunt ook tafels en stoelen huren, maar ook verlichting en zelfs verwarming kan voorzien worden voor ’s avonds. Wij zorgen al enkele dagen op voorhand voor de plaatsing van uw feesttent om zo veel mogelijk stress te vermijden. Wij rekenen hiervoor een weekendprijs.
750,12
Tent met gesloten ramen 4
geplaatst excl. vloer Zo, u wilt een feesttent huren? Om te weten welke partytent u best kunt bestellen, moet u nagaan hoeveel personen u wilt uitnodigen en op welke ondergrond of bodem de tent moet staan. Alle partytenten zijn voorzien van ramen. Bij mooi weer kunnen ze volledig open gezet worden. Wij verhuren ze in alle maten. U kunt twee soorten partytenten huren:
 1. Een kadertent: deze tent kan enkel op gras of op klinkers worden geplaatst.
 2. Een paviljoentent: deze tent kan zowel op gras, klinkers als op beton opgezet worden, alleen de hoeken moeten verankerd worden aan een paal of een boom.
Voor een probleemloze montage moet u rondom de feesttent minstens één meter over hebben. De vrije hoogte bedraagt telkens 5,5 meter. Hier mogen dus geen takken hangen om schade door wrijving te voorkomen. Bij de verhuur van feesttenten kunnen wij op vraag een stevige houten vloer voorzien, die extra uitstraling geeft aan uw partytent. U kunt ook tafels en stoelen huren, maar ook verlichting en zelfs verwarming kan voorzien worden voor ’s avonds. Wij zorgen al enkele dagen op voorhand voor de plaatsing van uw feesttent om zo veel mogelijk stress te vermijden. Wij rekenen hiervoor een weekendprijs.
713,90
Tent met gesloten ramen 5
geplaatst excl. vloer Zo, u wilt een feesttent huren? Om te weten welke partytent u best kunt bestellen, moet u nagaan hoeveel personen u wilt uitnodigen en op welke ondergrond of bodem de tent moet staan. Alle partytenten zijn voorzien van ramen. Bij mooi weer kunnen ze volledig open gezet worden. Wij verhuren ze in alle maten. U kunt twee soorten partytenten huren:
 1. Een kadertent: deze tent kan enkel op gras of op klinkers worden geplaatst.
 2. Een paviljoentent: deze tent kan zowel op gras, klinkers als op beton opgezet worden, alleen de hoeken moeten verankerd worden aan een paal of een boom.
Voor een probleemloze montage moet u rondom de feesttent minstens één meter over hebben. De vrije hoogte bedraagt telkens 5,5 meter. Hier mogen dus geen takken hangen om schade door wrijving te voorkomen. Bij de verhuur van feesttenten kunnen wij op vraag een stevige houten vloer voorzien, die extra uitstraling geeft aan uw partytent. U kunt ook tafels en stoelen huren, maar ook verlichting en zelfs verwarming kan voorzien worden voor ’s avonds. Wij zorgen al enkele dagen op voorhand voor de plaatsing van uw feesttent om zo veel mogelijk stress te vermijden. Wij rekenen hiervoor een weekendprijs.
834,90
Terrasverwarmer & heteluchtkanon 1
excl. gas Een springkasteel als eyecatcher op uw feest, evenement of op een braderij. In een mum van tijd zal het springkasteel zich vullen met tal van kinderen. Ze zullen zich al springend eens goed kunnen uitleven. Een aantal van onze types springkastelen : springkasteel klein 3x3m, springkasteel ballon met dak, springkasteel in diverse kleuren, springkasteel piraat, …
60,50
Terrasverwarmer & heteluchtkanon 2 inc. gas
incl. gas
90,75
Toebehoren schietkast-kraam 15,73
Tol van India

Tol van India

In het spel staan kegels opgesteld van verschillende grootte welke tegelijkertijd de punten bepalen, vermeld op de plaatsen waar deze kegels staan in het speelveld. Een tolletje wordt omwonden met een trekkoord waarna de tol in het speelveld wordt geplaatst. Door een ruk te geven aan het koord zal de tol het speelveld binnendringen en hierbij de kegels die hij passeert omverstoten. Als de tol tot stilstand gekomen is tel je de punten van de omvergevallen kegels op. De speler met de meeste punten is de winnaar.
21,78
Toptafel tolspel
In het spel staan kegels opgesteld van verschillende grootte welke tegelijkertijd de punten bepalen, vermeld op de plaatsen waar deze kegels staan in het speelveld. Een tolletje wordt omwonden met een trekkoord waarna de tol in het speelveld wordt geplaatst. Door een ruk te geven aan het koord zal de tol het speelveld binnendringen en hierbij de kegels die hij passeert omverstoten. Als de tol tot stilstand gekomen is tel je de punten van de omvergevallen kegels op. De speler met de meeste punten is de winnaar.
21,78
Touwtrekken 24,20
Trampoline rond
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 139,15
96,80
Treintje op spoor (28 plaatsen)
geplaatst, bediening mogelijk, afhalen € 556,60
574,75
Trekbiljart
Leg de bal achter in het trekbiljard op de beide stokken. Probeer beide stokken naar buiten te bewegen zodat de bal naar voren gaat rollen. Wanneer de bal in een gat valt, tel je de punten die vermeld staan bij dat gat. Valt de bal naast een gat, dan krijgt men geen punten. Speel drie keer en tel de punten op.
21,78
Trou Madame
Elke speler krijgt 6 schijven. Rol de schijven naar de doelen die van punten voorzien zijn. Tel na 3 beurten de behaalde punten van de spelers op. Diegene met de meeste punten is de winnaar.
21,78
Tuimelbordspel
Afgehaald Probeer de luiken in het bord omver te gooien
42,35
Twister XL 5_5 incl. draairad
Afgehaald
72,60
Vlaamse kermis 4-pak Stokken vangen

afgehaald

• Mannetjesspel Popjes Slingerspel • Combo Stokkenvangen en Balwerpen • Rolspel • Muizennest
242,00
Vlaamse kermis 4-pak Willem Tell
Afgehaald • Kruisboogschieten (rubber pijlen) • Blikwerpen • Figuurwerpen Clowns • Mannetjesspel Slingerspel
242,00
Vlaamse kermis Blikwerpen
Afgehaald Smijt met je ballen al de blikjes omver
78,65
Vlaamse kermis Figuurwerpen Clown
Afgehaald Smijt met je ballen de clowns omver. Punten staan achterop de Clowns
78,65
Vlaamse kermis Kruisboog schieten
Afgehaald Schiet de obstakels omver.
78,65
Vlaamse kermis Mannetjes spel
Afgehaald Probeer met één slingerbeweging zoveel mogelijk mannetjes neer te halen.
78,65
Vlaamse kermis Mannetjes spel popjes
Afgehaald Probeer met één slingerbeweging zoveel mogelijk popjes neer te halen.
78,65
Vlaamse kermis Muizennest
Afgehaald Probeer de verschillende schijvenl langsheen de gaten te loodsen en zo je punten omhoog te werken.
60,50
Vlaamse kermis Rolspel
Afgehaald
42,35
Vlaamse kermis Stokkenvangen
Afgehaald Twee in een: probeer de stokken te vangen voor ze op de grond vallen of gooi de ballen door de gaten. Tel je punten op. Of moeilijker en meer lachen: gooi de ballen door de gaten terwijl je ook de stokken moet vangen voor ze op de grond vallen.
96,80
Vlaamse vogelpik 21,78
Voetbaltafel
afgehaald
108,90
Voetbaltafel mega 8 spelers, 181,50
Wafelijzer 4 stuks 121,00
Wafelijzer (Brussels)
Afgehaald Luikse / Brusselse / Lolly •Brusselse Wafelijzer 4 stuks per bak • Luikse / Brusselse Wafelijzer 2 stuks per bak • Lolly Wafelijzer 4 stuks per bak
66,55
Wafelijzer Ð Lollymachine
Afgehaald
66,55
Wafels Brussel vanaf 35 stuks 14,52
Wafels lolly vanaf 40 stuks 14,52
Wolfje + dak + slide
Voor de jarige die van dieren houdt!
133,10181,50
Zakkenspel
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen: € 235,95
199,65
Zaklopen
Om ter snelst de overzijde bereiken
29,04
Zenuwspel Nerve ball – zweefbal
Zelf af te halen. Indien wij deze plaatsen:
, 108,90
Zwembad
Zelf af te halen of indien wij deze plaatsen: € 193,60
139,15