Gestelsebaan 2, 2980 Zoersel  | leo@springkastelendries.be

Hoe organiseerden anderen een bijzonder event?

Keuze uit meer dan 300 gezelschapsspellen en attracties, voor binnen en voor buiten!

Familiefeestje, kinderpartijtje, babyshower of vriendenborrel?

(particulier)

Voor een actief familiefeestje hebben Marc en Lien vijf volksspelen: tafelkegel, muntwerpen, hamertjesspel, klimbak, stokkenvangspel en een grote bakplaat voor gamba's, kippenbillen en hamburgers.

Voor een gezellige babyshower heeft Stephanie een clown-springkasteel en een 4-dubbele wafelijzer klaar staan.

Voor hun trouwfeest hebben Wouter en Veerle als speciale attractie fietsen op rollen en elektronische darts.

Afterwork-borrel, familiedag op bedrijf of actiedag klanten?

(bedrijf)

Wandelen, drankjes en hapjes wordt de afterwork-borrel van een groothandel. Tussen de hapjes door wordt met enkele volksspelen op de tafels op ontspannen wijze aan teambuilding gedaan.

Voor de familiedag van een bouwbedrijf is er een Rad van Fortuin voor de weggeefprijzen, een springkasteel en een dierencarrousel voor de kinderen.

Een kledingwinkel stelt tijdens haar actiedagen enige toestellen van kiddy-rides op. En een set lachspiegels wordt dé vrolijke selfie-plek.

Een bedrijf in de agrarische sector plaatst voor de Open Bedrijvendag attracties met het thema 'boerderij': klompenspel, gatenkaasspel, koemelken, rodeostier en het koe-springkasteel.

Een schoolfeest, familiedag op vereniging, inzamelingsactie?

(school / vereniging)

Fietsen op rollen en 8 'gekke' fietsen zijn de attracties van een familiedag van een sportvereniging. En er is een popcornkarretje.

Voor een inzamelingsactie voor de chiro zijn er allerlei kermisattracties zoals eendjes vissen, blikwerpen, stokkenvangen en ringwerpen.

Voor animatie van een schoolfeest is er een speleobox met 40 meter kruiptunnel en springkastelen voor kleine en grote kinderen.

Voor de scouts is er een actieve middag met volksspelen, zoals een reuzesjoelbak van 5 meter en 4 op een rij XL. Een leuke afwissseling op de huidige smartphone games.

Een winterfeest, een personeelsdag of een cultuurmarkt?

(gemeente)

De gemeente zet voor een jeugddag een binnenspeeltuin vol met kermisspelletjes., voor circa 250 kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. En er komen meerdere ijskarren.

Er komt een after-work drink voor het gemeentepersoneel. Op de tafels liggen volksspelen. om de medewerkers uit te dagen samen aan teambuilding te doen.

Voor het winterfeest op de kinderboerderij komt er een nostalgische paardenmolen. en een set lachspiegels. als dé vrolijke selfie-plek.

Fietsen op rollen. zal de attractie zijn voor een inzamelingsactie voor aankoop van crossfietsen voor de gehandicapte sport.

Een vakantiesalon, een stadsfestival, familiedag in retrostijl?

(eventbureau)

Voor het vakantiesalon zullen bezoekers op de stand balletjes kunnen slaan op een minigolf-baan of mee doen aan 4 op een rij XL.

Op de internationale Games Day zullen fietsen op rollen en de roterende rodeostier veel aandacht van de jeugd trekken.

Voor een familiedag in retrostijl komt er een nostalgische kindermolen, retro zweefmolen en ouderwetse ijskar, inclusief bediening.

Tijdens het jaarlijkse festival in de gemeente, huurt een café-bistro voor op het terras een springkasteel en de ‘gekke’ go-carts.