Gestelsebaan 2, 2980 Zoersel  | leo@springkastelendries.be

Suikerspin op wagentje

Vanaf 121,00  Incl BTW

Afgehaald

Bent u ook nog op zoek naar een origineel en leuk idee voor een verjaardag, een communiefeest of gewoon voor een tof feestje waarop veel kinderen aanwezig zullen zijn?

Dan kunt u bij Dries Attractieverhuur ook uw popcornmachine of suikerspin machine komen afhalen. Wij zijn gevestigd te Zoersel, tussen Antwerpen en Turnhout. Natuurlijk kunnen we uw attractie ook aan huis leveren indien dit voor u beter past. Wij voorzien dan ook alle toebehoren, zoals flossuiker en stokjes.

Uiteraard bezorgen we u ook heerlijke recepten en zelfs wat beroepsgeheimpjes voor het maken van meesterlijke suikerspin! Een succes op uw verjaardagsfeestje! Suikerspin maken is trouwens helemaal niet zo moeilijk als de meeste mensen denken. Het enige wat u nodig heeft is een professioneel toestel, geparfumeerde suiker en stokjes.

Kinderen, maar ook volwassenen zullen naar hartelust smullen!

Onze suikerspinmachines zijn veilig en hygiënisch. Zij worden na elke verhuring grondig gereinigd. Attractieverhuur Dries staat ook in voor deverhuur van ijskarren of ijswagens en springkastelen.