Partytent huren

Verhuur van partytenten bij Attractieverhuur Dries

U organiseert een evenement waar veel mensen voor zijn uitgenodigd? Dan mag een professionele partytent niet ontbreken! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verhuur van partytenten. U kan een feesttent huren in verschillende formaten, afhankelijk van het aantal genodigden.

Daarbij kan Attractieverhuur Dries ook alle nodige toebehoren leveren, zoals een houten vloer, feestverlichting, tentverwarming en ook stoelen en tafels zijn mogelijk. Alle partytenten zijn uitgerust met boogramen, waardoor ze gemakkelijk aan uw huis of veranda kunnen aangebouwd worden.

Onze partytenten zijn proper en zien er prachtig uit! U kunt ze bij ons huren aan een lage prijs. Het opzetten kan al enkele dagen op voorhand gebeuren, zodat u nog voldoende tijd heeft voor de inrichting en de voorbereiding van uw feest.

Uw evenement maakt u ten slotte helemaal af door voor de kinderen een prachtig springkasteel te huren! Voor de volwassenen kan u bijvoorbeeld eens een voetbaltafel huren, het Rad van Fortuin of een authentiek schietkraam.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de verhuur van feesttenten, partytenten en springkastelen.

Verhuur partytenten

Bekijk ook onze andere tenten

Partytenten diverse maten

Ga naar …

Partytenten diverse maten

Ga naar …

Paviljoen

6 x 6m

Ga naar …

Biertentjes

Ga naar …

Striktafel

3,5 x 4,5m

Ga naar …

Hetelucht blazer

3,5 x 4,5m

Ga naar …

Klapstoelen

3,5 x 4,5m

Ga naar …

Partytafels

3 x 4,5m

Ga naar …

Terrasverwarmer

3,5 x 4,5m

Ga naar …