Skirace – zeskamp huren

Hilarische toestanden met zeskamp!

Zeskamp spelen kan u huren bij Attractieverhuur Dries. Dit is een verzamelnaam voor veel populaire spelletjes die het vooral heel goed doen op uw bedrijfsfeest of familiefeest omdat er zo veel ambiance bij komt kijken.

Het is ook een ideale manier om aan teambuilding te doen en zo uw vrienden of collega’s eens op een andere manier te leren kennen.

Voorbeelden van zeskampspelen zijn touwtrekken, skilopen, doorgeefspel, zaklopen, … Al snel zal blijken dat dit de juiste keuze is om uw feest of evenement op te vrolijken!

De spelen worden altijd in groepjes van twee tot vier personen gespeeld. Zorg ervoor dat u uw fototoestel in de aanslag heeft, want deze leuke activiteiten leiden dikwijls tot de meest absurde gebeurtenissen waarover nog lang zal nagepraat worden.

Eénmaal u een pakket zeskampspelen heeft ingezet op uw feest, zal u dit jaar na jaar opnieuw willen huren. Springkastelen Dries garandeert u dan ook een onvergetelijke en plezante dag!

Op zoek naar andere toffe attracties? Wat dacht u van de rodeostier voor de volwassenen en een zweefmolen of een ijskar voor de kinderen?

Bekijk ook onze andere teambuilding activiteiten:

Brandweerspel

Ga naar …

Kruiwagen race

Ga naar …

Kop en staart spel

Ga naar …

Skirace

Ga naar …

Gekke gocarts

Ga naar …

Doorgeefbal

Ga naar …

Lange tenen spel

Ga naar …

Pompwagen race

Ga naar …

Reuzesteppen

Ga naar …

Pedalos volwassenen dubbel

Ga naar …

Houten pedalos

Ga naar …